MENÜ

Regisztrált: 2018.03.11.

Csipkevirág dekoráció

A Csipkevirág csapata egy fiatalos, kreatív csapat. Szeretjük az újat, a tematikust, az egyszerű, de nagyszerűt, a különlegest, az egyedit, így munkánk minden területén a sablonoktól mentes szolgáltatás jellemez bennünket. Lelkesek és vidámak vagyunk, addig ötletelünk, tervezünk, míg ki nem alakul a párhoz passzoló design.


A grafikai elemeken kívül foglalkozunk még esküvők és rendezvények teljeskörű virág és helyszín dekorációjával is, így egy komplett szolgáltatást tudunk nyújtani, hogy a harmóniáé, összhangé és legfőképpen a páré lehessen a főszerep.


Ezek mellett szívesen segítünk a szervezésben, eszköz bérlésben, forgatókönyv alakításban, köszönetajándékban, stb... is. Legyünk partnerek egy csodás nap megálmodásában, megvalósításában, hogy minél több terhet levehessünk a vállatokról!


Főbb termékek: Meghívó, Ültetési rend, Ültetőkártya, Menükártya

Gyors üzenet küldése Csipkevirág dekoráció részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • A munkánk egyben a hobbynk is, szeretjük, amit csinálunk, így azt teljes odaadással tesszük.


  • Mottónk az egyediség, a személyre szabott dekoráció, így kötöttségek, gátak nélkül tervezünk és valósítunk meg minden grafikai elemet, meghívót, ülésrendet, ültetőkártyát, welcome táblát, menükártyát, egyedi boros címkét, különböző feliratokat, stb...


  • Addig alakítjuk a párral közösen az adott elemet, amíg az teljes mértékben ki nem vívja a pár tetszését.
  • Szeretjük a vagányat, a különlegeset, a rusztikust, a vintage-t, az elegánsat, a letisztultat, a natúrt.


  • Ha a tervezés a végére ért, kezdődhet a nyomdai munka, kivitelezés.


  • A nyomdai munkát követően, attól függően, hogy mennyi a meghívó kézimunka igénye, 1-2 héten belül személyesen szállitjuk az elkészült meghívókat, amihez borítékot, egyéb kis díszítést vagy boríték bélelést is tudtok választani.


  • Ne habozzatok, tervezzük meg együtt az egyéniségetekhez, esküvőtökhöz passzoló designt.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.