MENÜ

Regisztrált: 2018.02.25.

Csoki-, pezsgőszökőkút, gyümölcspálma

Kedves Jegyespár!

Cégünk csoki- és pezsgőszökőkutak bérbeadásával foglalkozik országszerte.


Kínálatunkban megtalálhatják Magyarország legmagasabb, 130 cm-es csokiszökőkútját is.

Kiváló minőségű belga csokoládéval, friss gyümölcsökkel dolgozunk és személyzetet is biztosítunk.


Szökőkútjaink mellé kínáljuk gyümölcspálmáinkat különböző méretekben.

Kérjék ajánlatunkat rendezvényükre elérhetőségeinken!


Kölcsönözhető: Csokiszökőkút, Pezsgőszökőkút, Gyümölcspálma|Kiszállítási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Csoki-, pezsgőszökőkút, gyümölcspálma részére
Kapcsolat
Csokiszökőkút

Családi és céges rendezvényeinek fénypontja lehet a csokiszökőkút, mely még elegánsabbá és felejthetetlenné teszi az ünnepeket látványosságával, a friss csokoládé és gyümölcsök illatával és nyújt egyben gasztronómiai élményt vendégeinek.


Egy exkluzív rendezvény nagyon elegáns kiegészítői lehetnek kiváló minőségű és különböző méretű csokiszökőkútjaink, melyek a néhány fős összejövetelektől akár a több száz vagy ezer fős rendezvényekig is képesek kiszolgálni a megrendelő igényeit.

Videó

Pezsgőszökőkút

Csokiszökőkútjaink mellett pezsgőszökőkúttal is elegánssá teheti rendezvényét, mellyel pezsgőn kívül bort, kevert italokat, gyümölcsleveket is szervírozhat.


A pezsgőszökőkút környezetét virágdekorációval vagy gyümölcsökkel tesszük még pompásabbá és az est/nap hangulatát saját vízesés látványelemei tudják fokozni.


Ajánljuk esküvőkre, céges rendezvényekre, kiállításokra, partykra, bankettekre és egyéb elegáns vagy családias hangulatú eseményekre.


Minden csokiszökőkút rendelés mellé pezsgőszökőkutunkat fél áron biztosítjuk rendezvényére.

Gyümölcspálma

Cégünknél rendelhető különböző méretben látványos és ínycsiklandozó gyümölcspálma, mely zamatos gyümölcsökkel kihelyezve biztosít páratlan élményt vendégeinek.


A pálmára idény- és déligyümölcsöket, aszalt gyümölcsöket, cukorkákat helyezhetünk, mely akár csokiszökőkútja mellé is tökéletes választás lehet.


A gyümölcspálmát ajánljuk esküvőre, céges rendezvényre, bálokra vagy bármilyen összejövetelre vendégeinek.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.