MENÜ

Regisztrált: 2018.12.14.

Inviprint Meghívók

Vállalkozásunk 2013 óta foglalkozik esküvői meghívókkal és minden olyan papír alapú kiegészítővel, ami szükséges lehet az esküvőn. Webáruházunkban ízelítőt kaphattok az általunk készített esküvői meghívókból, de ha egyedi meghívót szeretnétek, van saját elképzelésetek vagy a minták közül variálnátok tetszőlegesen, látogassatok el hozzánk személyesen.


Dunakeszi irodánkban számos papír típusból, színből és kiegészítőkből válogathattok. Az egyedileg megálmodott meghívótokból igény szerint ingyenes mintadarabot is készítünk, hogy elképzeléseteket élőben is láthassátok.


Várunk titeket szeretettel előre egyeztetett időpontban, legyen szó hétköznapról, hétvégéről vagy akár esti órákról is. Weboldalunkon feltüntetett árak 30 db vásárlás esetén egyéb költséget nem vonnak maguk után.


Főbb termékek: Meghívó, Ültetési rend, Ültetőkártya, Menükártya

Gyors üzenet küldése Horváth Nikolett részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
 • Vállalkozásunk esküvői meghívók és kiegészítők készítésén túl vászonképekkel is foglalkozik, melyeket ujjlenyomatfa készítés esetén ajánlunk figyelmetekbe (igényes, jó minőségű örök emlék a nagy napról).


 • Továbbá vállaljuk egyedi borosüveg címkék készítését és felragasztását, melyet erőszeretettel visznek a párok tanú felkérőnek vagy szülőköszöntőnek az esküvő napjára.


 • Meghívóink kivitelét nézve lehetnek: egy- vagy két oldalas, nyíló vagy tekercses, dekorvágott, tokos és dobozos is.


 • Vállalkozásunkban kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, melyek irodánkban személyesen is megtekinthetők, kézzel foghatók.


 • Mintáink tetszés szerint változtathatók, mind színben és stílusban is.
 • A megrendeléseket a végleges elképzelés jóváhagyása után maximum két héten belül biztosítjuk, amennyiben ez nem lehetséges azt előre jelezzük felétek.
  Házhoz szállításunkat a DPD futárszolgálat végzi, a szállítás várható időtartama általában 2-5 munkanap. 


 • Többen megkeresnek minket az esküvő után egyéb termékek rendelésével, mint pl. névjegykártyák, ajándékutalványok, keresztelő meghívó stb. igénye miatt.
  Természetesen akik már jártak nálunk meghívóért azokat nem szoktuk eltanácsolni, lehetőségeink szerint segítünk amiben tudunk.


 • Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.