MENÜ

Regisztrált: 2020.07.26.

Glamour Buda Saskanyar Szépségszalon

Az egészséget és a szépséget szeretnénk összhangba hozni a mai rohanó világban, gyorsan, de igényesen, és kellemesen.
A gyorsan felszaladó kilókat nehéz leadni. Ebben tudunk segítséget nyújtani a legkorszerűbb testkezelő gépekkel (Ultratone, Power shape: rádiófrekvencia, vákuum, lézer) összehangolt, egymásra épülő alakformáló, narancsbőr elleni, méregtelenítő eljárásokkal (Wiener féle testtekercselés, dr Life hullámmasszázs).
Csokicsöves szolariumunkban is lehet karcsúsodni, mert vibroplate van benne.
Svéd készítményeket alkalmazó kozmetikánkban az arc tónusának megfelelő smink kiválasztásával, L'Oreal termékeket használó fodrászunk az ideális frizura elkészítésével készíti fel a nagy napra.
Figyelmet fordítunk a láb és a kéz ápolására is, hogy a megjelenés tökéletes legyen az esküvőn.


Szolgáltatás típusa: Fodrász, Sminkes, Manikűrös, Pedikűrös|Kiszállási lehetőség: nem|Szolgáltatási terület: Budapest

Gyors üzenet küldése Glamour Buda Szépségszalon részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • A GLAMOUR BUDA SZÉPSÉGSZALONban a Sashegyen, a Hegyalja út 65-ben az egészséget és a szépséget szeretnénk összhangba hozni a mai rohanó világban, lehetőleg gyorsan, de igényesen, és kellemesen.
  • Korunk egyik fő problémája az elhízás, mely a cukorbetegség, a szív –és érrendszeri betegségek, izületi elváltozások közös rizikófaktora. Mindenki tudja, hogy a gyorsan felszaladó kilókat milyen nehéz leadni. Ebben szeretnék segítséget nyújtani az izületek megerőltetésével járó nehéz testedzés helyetti módszerekkel.
  • Ezekhez a legkorszerűbb testkezelő gépeket (Ultratone, Power shape: rádiófrekvencia, vákuum, lézer) és összehangolt, egymásra épülő alakformáló, narancsbőr elleni, méregtelenítő eljárásokat (Wiener féle aromaterápiás testtekercselés, dr Life hullámmasszázs) állnak rendelkezésre.
  • Még csokicsöves szolariumunkban is lehet karcsúsodni, mert vibroplate van beleépítve.


  • Svéd készítményeket alkalmazó kozmetikánkban az arc tónusának, a bőr rugalmasságának megőrzésére, visszaállítására nyújtunk megoldást kézi és gépi technikák alkalmazásával.
  • Fodrászunk professzionális L'Oreál készítményeket használ és nem csak a női hajakhoz ért, de a férfi frizurák terén is otthon van, sőt a gyermekek is örömmel jönnek hozzá.
  • Pedi-manikűrözésnél a géllakk mellett a Callux pedikűrt keresik a legtöbben, míg esküvőkre a díszített géllak, műköröm a leggyakoribb választás.
  • Aki pedig nagyon előre tervez, és gondol rá, még hajszálereitől is megszabadulhat a nagy napig.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.