MENÜ

Regisztrált: 2022.02.22.

VenARTio Makeup

Kedves Menyasszony, Örömanya, Koszorúslányok!

Batta Andrea vagyok OKJ végzettséggel rendelkező sminkes és szépségtanácsadó.
Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes és tartós legyen.

Munkám során így, nemcsak a „hogyan”-ra figyelek, de a „mivel”-re is, plusz a szalon higiéniára (fertőtlenítésre).

Egy-egy sminket bármilyen alkalomra, bármilyen korosztálynak alaposan, odafigyeléssel készítek, igaz ez különösen az esküvői sminkekre.

Az esküvői próbasminkek a saját szalonomban készülnek.Természetesen kiszállást is vállalok az esküvő napján a készülődési helyszínre, ami lehet az otthon melege vagy pedig maga a ceremónia helyszíne.


Várok szeretettel mindenki, ahol egy hideg-meleg ital (kávé, tea, üdítő) is jár mindenkinek.


Andrea :-)


Szolgáltatás típusa: Sminkes|Kiszállási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Budapest, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Heves megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye, Veszprém megye

Gyors üzenet küldése Batta Andrea részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Alapanyagokkal amikkel dolgozom:

  • Professzionális termékekkel dolgozom: Kryolan, Paris-Berlin, Chanel, Estéé Lauder, Mac, Nyx, Milani, Peggy Sage, ArtDeco, Sigma, Anastasia BeverlyHills, Dose, Elf


Készítek -e próbasminket?

  • Természetesen készítek, hiszen az segít a menyasszonynak eldönteni, hogy szeretne-e engem a nagy napra. Nem utolsó sorban nekem is segít megismerni a menyasszony arcát és személyiségét. Ez egy oda-vissza bizalmi együttműködés az első perctől.


Ki megyek- e az esküvő helyszínére sminkelni?

  • A próbasminkre, ha a menyasszony Budapesten van, akkor megszoktam kérni, hogy jöjjön el a szalonba, ahol dolgozom. Ez Zuglóban (Alsórákos) van a 14-ik kerületben. Az esküvő napján természetesen, ha a menyasszony azt igényli, hogy menjek le az esküvő helyszínére sminkelni, akkor a helyszínre utazom.


A menyasszony mellett vállalom az Édesanyák és Koszorúslányok sminkeléset is:

  • Igen, vállalom a koszorúslányok és az örömanyák sminkjét is. Van egy örök mottóm, amit magam alkottam meg. „Vállalok minden korosztályt, mert hiszem, hogy 40 év felett is lehet szép bárki, ha kellő mértékkel és érzékkel van a sminkje tálalva.”
Bemutatkozó videó

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.