MENÜ

Regisztrált: 2018.02.18.

Szesze Ékszer

A csodálatos ruha, és haj fontos kiegészítője egy jól megválasztott ékszer, hajdísz. Nézz szét weboldalunkon a menyasszonyok számára összeállított exkluzív ékszerkínálatunkban, amelyben nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat, teljes szetteket, illetve hajdíszeket is találsz a különleges napra!

Ragyogó ékszereink és szettjeink minőségi cseh üveg tekla gyönggyel, cirkónia és strassz kővel, preciosa kristályokkal, strassz gyöngyökkel készültek így biztos, hogy hozzájárulnak a felejthetetlen megjelenésedhez, akár visszafogott, elegáns, akár szikrázó pompájú menyasszony szeretnél lenni.

Termékeink nem tömegcikkek, saját tervezésben, kézzel készülnek. Kérésre rövid határidővel valódi Swarovski gyöngyökből és kristályokból, illetve más színekben is elkészítjük a választott darabot.


Gyors üzenet küldése Szesze Ékszer részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • Kézzel készült, egyedi menyasszonyi és alkalmi ékszerek, gyöngyös, strasszos, kristályos ékszerszettek, nyakláncok, fülbevalók, hajráfok, tiarák, díszített hajfésűk, kontytűk kaphatók nálunk. A weboldalunkon kiválasztott ékszert egyedi igények szerint alakítjuk, méretre igazítjuk, illetve teljesen egyéni elképzelések megvalósítását is vállaljuk.


  • Menyecske, örömanya, alkalmi ékszerek, külön karkötők, fülbevalók, hajtűk, hajdíszek is kaphatók, rendelhetők, igény szerint variálhatók, vagy más színben is kérhetők.
  • Látogass el honlapunkra, és válassz az ékszerek közül. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mondd el, hogy mit, hogyan szeretnél! Mi elkészítjük a kívánt ékszert, és képeket küldünk a kész termékről. Ha tetszik, csak akkor vásárolod meg!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.