MENÜ

Regisztrált: 2018.03.19.

Kölyök Placc Játszósarok

Szeretettel köszöntünk a Kölyök Placc Játszósarok oldalán!

Mi a Kölyök Placc Játszósarok csapata gyakorló családanyák vagyunk. A legkisebbektől egészen 15 éves korig személyes tapasztalatból is jól ismerjük a gyerekek igényeit, vágyait.
A csapatunkat, foglalkozást tekintve: óvodapedagógus, pedagógiai asszisztens valamint tánciskolát vezető édesanyák alkotják.
Vállalunk céges, családi és esküvői rendezvényeken való gyermekfelügyeletet, melyhez biztosítjuk mobil játszósarkunkat.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek számára is maradandó élményt adjunk. Ezért kézműves foglalkozásokkal, mobil játszóházzal, kreatív feladatokkal, szórakoztató programokkal, valamint mini Discoval kápráztatjuk el őket.

Keressetek minket bizalommal, mi segítünk, hogy csupa móka és kacagás legyen számukra is a Nagy Nap!


Szolgáltatás típusa: Esküvői gyerekfelügyelet|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Kölyök Placc Játszósarok részére
Kapcsolat




Szolgáltatásaink
  • Mobil játszósarkot biztosítunk esküvőkre, családi és céges rendezvényekre egyaránt. valamint tematikus születésnapi zsúrok szervezését, lebonyolítását is vállaljuk.


  • Gyermekbarát szolgáltatásaink között megtalálható a csillámtetoválás készítés, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások, homokkép készítés, különböző korosztályoknak megfelelő játékok (interaktív játékok, mesekvíz, vetélkedők), minidisco, diavetítés.
  • A fáradt gyereksereg altatásáról is gondoskodunk, melyhez babzsákpuffokat, szivacsmatracot valamint ágyakat is biztosítunk.


  • Csapatunk az egész ország területén áll a „Kölykök” rendelkezésére.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.