MENÜ

Regisztrált: 2018.02.19.

Béla Vőfély - Vőfély és ceremóniamester egyben!

Esküvődön dolgod nincs,
Csak a mosoly, mi nagy kincs,
Rendben zajló vacsora,
Már jön is a torta, nézz oda,
Menyasszonytánc, kondér tele,
Érd el mindezt csakis vele,
Segít Neked hidd el már,
Béla Vőfély Terád vár.

Magyar nyelvű és német-magyar kétnyelvű esküvők!


Szolgáltatás típusa: Vőfély, Ceremóniamester|Ár: 160 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Béla Vőfély - Vőfély és ceremóniamester egyben! részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Vőfélyt vagy ceremóniamestert választani nagyon nehéz ugyanis attól, mert valaki szimpatikus, nem feltétlenül biztos, hogy jó szervező, vagy éppen vicces és a feladatát maximálisan jól tudja ellátni. Talán az segít legjobban Nektek is a döntésben, ha megtudjátok, hogy néhány dologról mit gondolok, mi az, ami alapján végzem vőfélyként munkámat.


  • Ennek okán önmagam fényezése helyett leírom kérdés-válasz formában, hogy mi hajt egy esküvőn, remélem egyezik az elvárásotok az általam nyújtani tervezettel. 
Videóim


Mi a vőfély és a ceremóniamester feladata?
  • Egy feladata van a vőfélynek, nem több, ez pedig, hogy tehermentesítse az ifjú párt, azaz Titeket. Számomra nincs megoldhatatlan feladat, bármit kitalálok, csak hogy Nektek ne legyen semmi egyéb dolgotok, csak mosolyogni. A stressz és idegeskedés helyett az a célom, hogy valóban meg tudjátok élni az esküvőtök napját, a lakodalom minden vicces vagy épp megható pillanatát.


  • Sokszor kérdezik tőlem, hogy mit és hogy kell csinálni egy esküvőn, amire mindig, vagy legalábbis az esetek döntő többségében az a válaszom, hogy semmit nem kell, csak lehetőségek vannak és Ti döntsétek el, hogy miként legyen. Ha úgy szeretnétek bármit, ahogy még sosem láttam, akkor Ti lesztek egy irányban a trendteremtők, de ez legyen a legnagyobb gondunk.


  • Részletek a weboldalamon, keressetek bátran!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.